Katzian consideră că postarea pe Facebook a vicecancelarului este „punctul culminant trist al unei dezvoltări îngrijorătoare”, așa cum a scris într-o emisiune.

0
72

Katzian consideră că postarea pe Facebook a vicecancelarului este „punctul culminant trist al unei dezvoltări îngrijorătoare”, așa cum a scris într-o emisiune.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al mass-media FPÖ, Hans-Jörg Jenewein, a urmat exemplul.

Katzian consideră că postarea pe Facebook a vicecancelarului este „punctul culminant trist al unei dezvoltări îngrijorătoare”, așa cum a scris într-o emisiune. FPÖ reacționează la rapoarte care nu-i plac, „cu insulte sau amenințări”. În opinia sa, „deraierile” față de jurnaliști cresc „aproape exclusiv din același colț”. Katzian vede partidul cancelarului ÖVP provocat: “Trebuie să priviți în altă parte și să ascultați cu atenție pentru a nu observa aceste defăimări. Mă întreb de cât timp cancelarul a acceptat în tăcere această metodă a partenerului său de coaliție”. Ministrul media Gernot Blümel (ÖVP) inițial nu a răspuns marți la o cerere APA.

Jenewein: reprezentantul editorului ORF „grouchy”

Jenewein a descris reprezentanții editorului ORF și respingerea acuzației „mincinoase” drept „scuze”. „Doamnele și domnii redactori” ar trebui „să meargă puțin în ei înșiși și să admită erorile tehnice evidente și obiectivabile ale muncii lor”. El nu a răspuns la faptul că comitetul editorial a susținut o „cultură transparentă a erorilor” în ORF cu o zi înainte. Strache „a renunțat la o postare satirică pe Shrove Tuesday” și a marcat-o „ca o satiră”. Faptul că „unii reprezentanți ai ORF aparent au arsuri la stomac” mărturisește „dublu standard”, s-a plâns de Jenewein și a concluzionat literal: „Având în vedere Postul care se apropie, vreau doar să vă strig:„ O, voi ipocriți! ””.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Denksport Duminică, 18 februarie 2018 11:15

Raport

Aș vrea să spun: De asemenea, mă întristează uneori că informațiile mass-media nu pot reflecta realitatea mea. Aș dori să am o presă educată și educată, dar afacerile de zi cu zi sunt grele și există puțin timp pentru a intra în ea.

Denksport Duminică, 18 februarie 2018 11:17

Raport

Unele tipare sunt apoi pur și simplu desfăcute.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Pagina 1 din 1 ”

Regali suedezi sunt în prezent în febra bebelușilor.contraindicații reduslim Pe lângă prințesa moștenitoare Victoria, cumnata ei Sofia, care s-a căsătorit cu prințul Carl Philip vara, este însărcinată. Cuplul își așteaptă primul copil în aprilie, iar Sofia și-a prezentat bebelușul în creștere la un eveniment.

Sofia Hellqvist care a fost ea

Nunta de vis cu prințul Carl Philip

În iunie anul trecut, când Sofia Kristina Bernadotte, prințesa Suediei, ducesa de Värmland a primit numele complet, este o viitoare mamă strălucitoare.

© față în față

Luni seara, Sofia și Carl Philip au vizitat „Idrottsgalan” din Stockholm. Sportivii suedezi sunt onorați acolo, dar de data aceasta toate privirile au fost îndreptate asupra prințesei însărcinate. În elegantul ei halat albastru de miezul nopții, Sofia a pus în lumina reflectoarelor bebelușul ei în creștere.

© față în față

În aprilie – la doar o lună după

Principesa moștenitoare Victoria, a cărei umflătură de bebeluș arată mult mai puternică

– Prințesa Sofia își așteaptă primul copil. “Suntem fericiți și entuziasmați. Așteptăm cu nerăbdare acest lucru”, a declarat cuplul regal într-o declarație oficială.

© față în față

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Vice-cancelarul Strache a postat o fotografie cu

ORF

-Jurnalistul Armin Wolf, în care a acuzat acest lucru și ORF „minte”. ORF examinează pașii legali.

FPÖ își intensifică campania împotriva ORF. Lider de partid și vicecancelar

Heinz-Christian Strache

el însuși a provocat o nouă escaladare marți seară: a postat o fotografie cu vedeta ORF

Armin Wolf

, în care a acuzat acest lucru și ORF de „minciună”. Faptul că a servit-o cu o față zâmbitoare ca „satiră” nu a diminuat indignarea. ORF examinează pașii legali.

Strache

a distribuit intrarea pe pagina sa personală de Facebook, vizibilă publicului. Așa-numitul meme îl prezintă pe prezentatorul ZiB2 Wolf în studioul de știri. Pe baza designului ORF și a liniei sale publicitare, textul spune: „Există un loc în care minciunile devin știri. Acesta este ORF”. Pe litere mici se mai scrie: “Cele mai bune știri false, minciuni și propagandă, pseudo-cultură și taxe obligatorii. Regional și internațional. La televizor, la radio și pe profilul de Facebook al lui Armin Wolf.” Cu „ORF – Wie wirr” actualul slogan al dreptului public este corupt.

ORF examinează pașii legali

Strache a postat-o ​​marți online la ora 0.26 a.m. Până marți la prânz, postarea a fost distribuită de aproximativ 230 de ori și a avut 579 de reacții din partea utilizatorilor – 69 dintre ei au fost amuzați.

ORF, pe de altă parte, nu găsește deloc amuzantă problema: ORF respinge „acuzațiile generale și acuzațiile împotriva editorilor săi și împotriva lui Armin Wolf personal”, a spus APA. „ORF va iniția imediat ștergerea acestei postări pe Facebook și va examina pașii legali suplimentari.”

De săptămâni în urmă, politicienii FPÖ atacă ORF – inițial în principal prin transmisiuni, mai recent pe canalele de socializare. Cel mai recent, albastrul a avut o contribuție în „

Tirolul astăzi

“Muniția a fost livrată. Strache s-a referit din nou la asta marți într-o altă postare pe Facebook, acuzând studioul regional ORF din Tirol de” metode manipulative “.

Purtătorul de cuvânt al mass-media SPÖ, Thomas Drozda, a considerat meme-ul „satiric” absolut incomod ”, așa cum a spus„ curierului ”. El a suspectat originea acesteia „în atelierul de artizanat FPÖ” – „și acum sunt foarte îngrijorat de întrebarea cum ar trebui să continue politica media”.

Lupul vrea să se plângă „desigur”

Armin Wolf este „cu adevărat uimit”, având în vedere postarea pe Facebook a vicecancelarului Heinz-Christian Strache, în care șeful FPÖ îl acuză pe jurnalistul ORF că „minte”. „Bineînțeles că mă voi plânge”, a spus Wolf către APA.

„În 32 de ani de jurnalist, nimeni nu m-a acuzat că am mințit în munca mea”.

„În 32 de ani de jurnalist, nimeni nu m-a acuzat că am mințit în munca mea”, a declarat prezentatorul „Zeit im Bild 2” și redactor-șef adjunct al televiziunii. „Personal, nu sunt mulțumit și mă bucur să mă confrunt cu orice critică obiectivă, dar faptul că vicecancelul Republicii postează un astfel de subiect m-a uimit sincer”.

„Atacurile FPÖ – un partid de guvernământ – asupra mass-mediei independente și atacurile lor personale asupra jurnaliștilor au ajuns acum la un nivel cu adevărat dubios în ceea ce privește politica democratică”, a spus Wolf. Postscript: „Și nu este vorba despre această întrebare legală, deoarece faptul că domnul Strache va fi condamnat pentru această postare nu este deloc o chestiune”.

Strache se referă la „satiră”

Vicecancelul Heinz-Christian Strache a justificat postarea de pe Facebook, în care jurnalistul ORF Armin Wolf este acuzat de „minciună”, ca satiră. “Satira trebuie de asemenea evaluată ca atare”, a spus președintele FPÖ într-un interviu acordat APA. Postarea a fost, de asemenea, marcată ca atare.

„Satira trebuie de asemenea evaluată ca atare”

După ce incidentele de la satira ORF Tirol au fost, de asemenea, „deosebit de necesare”, a spus Strache, care a subliniat, de asemenea, că a distribuit această postare pe pagina sa privată de Facebook.

Strache: Nu a fost menit personal

Strache a declarat „expres” că acuzația sa de „minciună” pronunțată pe Facebook a fost menită „fără legătură personală” împotriva moderatorului ZiB 2, Armin Wolf. El a scris asta într-o actualizare a postării originale. Acesta a fost „satiră”, a subliniat el încă o dată – „desigur, o satiră clar exagerată”.

„Îmi pare rău, desigur, dacă Armin Wolf a luat această postare personal”

Strache nu se distanțează de postare și nu a luat înapoi acuzația. „Îmi pare rău, desigur, dacă Armin Wolf a luat această postare personal”, a scris el literal. El a vorbit cu Wolf și i-a spus că raportul de stare „a fost în mod expres conceput ca o reacție satirică la raportarea electorală a ORF Tirol”. Meme-ul este încă online.

În ceea ce privește conținutul, Strache rămâne același: Postarea „a fost și este o critică a ORF sub forma unei satire exagerate cu privire la raportările tendențioase și manipulatoare din trecutul recent”.

Editorii ORF văd linia roșie traversată

Comitetul editorial al ORF a reacționat brusc la postarea anti-ORF a vicepreședintelui și a președintelui FPÖ Heinz-Christian Strache. Aceasta a fost o „trecere masivă a frontierei de către un membru de frunte al guvernului federal austriac”, au declarat editorii într-o transmisie marți. Veți vedea o „linie roșie traversată”.

„A defăima un mediu și angajații săi ca un diseminator deliberat al minciunilor și a ilustra această afirmație cu o fotografie a unui cunoscut jurnalist este sub demnitatea unui vicecancelar al Republicii Austria”, au declarat reprezentanții redacției. Vedeți că s-a atins un „punct scăzut în gestionarea emisiunilor publice de către Heinz-Christian Strache”.

Jurnaliștii nu sunt „opozanți politici, ci reporteri despre politică”. Nu este nimic în neregulă cu critica obiectivă a muncii lor, dar „atacurile personale asupra reputației și bunei reputații a jurnaliștilor sunt deplasate într-o democrație din motive întemeiate. Că astfel de metode sunt folosite acum de către cele mai înalte autorități, direct de la guvernul federal austriac , îngrijorează și este motiv de îngrijorare “.

Editorii ORF văd o strategie de „afectare sistematică a reputației profesionale a jurnaliștilor”. Acest lucru subminează, de asemenea, credibilitatea mass-media independente. „Daunează ORF, dăunează reputației politicii și dăunează democrației din Austria, modul în care un reprezentant al guvernului de top se ocupă de presa liberă”, se spunea la final.

Katzian revoltat de „deraieri”

Șeful GPA, Wolfgang Katzian, a criticat postarea anti-ORF a președintelui FPÖ, Heinz-Christian Strache, ca fiind un „atac inacceptabil asupra libertății presei și a ORF”. Acest lucru nu are „nimic de-a face cu satira”, a spus președintele sindicatului angajaților privați, tipografie, jurnalism, hârtie. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al mass-media FPÖ, Hans-Jörg Jenewein, a urmat exemplul.

Katzian consideră că postarea pe Facebook a vicecancelarului este „punctul culminant trist al unei dezvoltări îngrijorătoare”, așa cum a scris într-o emisiune. FPÖ reacționează la rapoarte care nu-i plac, „cu insulte sau amenințări”. În opinia sa, „deraierile” față de jurnaliști cresc „aproape exclusiv din același colț”. Katzian vede partidul cancelarului ÖVP provocat: “Trebuie să priviți în altă parte și să ascultați cu atenție pentru a nu observa aceste defăimări. Mă întreb de cât timp cancelarul a acceptat în tăcere această metodă a partenerului său de coaliție”. Ministrul media Gernot Blümel (ÖVP) inițial nu a răspuns marți la o cerere APA.

Jenewein: reprezentantul editorului ORF „grouchy”

Jenewein a descris reprezentanții editorului ORF și respingerea acuzației „mincinoase” drept „scuze”. „Doamnele și domnii redactori” ar trebui „să meargă puțin în ei înșiși și să admită erorile tehnice evidente și obiectivabile ale muncii lor”. El nu a răspuns la faptul că comitetul editorial a susținut o „cultură transparentă a erorilor” în ORF cu o zi înainte. Strache „a renunțat la o postare satirică pe Shrove Tuesday” și a marcat-o „ca o satiră”. Faptul că „unii reprezentanți ai ORF aparent au arsuri la stomac” mărturisește „dublu standard”, s-a plâns de Jenewein și a concluzionat literal: „Având în vedere Postul care se apropie, vreau doar să vă strig:„ O, voi ipocriți! ””.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Denksport Duminică, 18 februarie 2018 11:15

Raport

Aș vrea să spun: De asemenea, mă întristează uneori că informațiile mass-media nu pot reflecta realitatea mea. Aș dori să am o presă educată și educată, dar afacerile de zi cu zi sunt grele și există puțin timp pentru a intra în ea.

Denksport Duminică, 18 februarie 2018 11:17

Raport

Unele tipare sunt apoi pur și simplu desfăcute.

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Pagina 1 din 1 ”

În spatele trenului de politică externă al vicecancelarului

Heinz Christian Strache

este un motiv din caseta ideologică a libertății.

Heinz Christian Strache

a crescut îndoielile cu privire la loialitatea guvernului austriac față de UE, în special la Bruxelles și Berlin. Pentru că dacă luați în considerare un stat tânăr precum Kosovo, acest lucru nu este controversat la nivel internațional

O parte din Serbia

„, Care intenționează mai mult decât o perturbare a liniei de politică externă a Austriei.

FPÖ nu a vorbit niciodată despre o „creștere împreună” a statelor naționale din UE. Puțin s-a discutat încă din anii 1960 despre motivul pentru care face acest lucru. Motivul este conceptul de „națiune” din caseta ideologică a libertarienilor.

În Europa de Vest, conceptul de „națiune de stat” s-a stabilit de mult: oricine locuiește în Franța este francez.

Chia sẻ
Bài trướcPoker Income Free
Bài tiếp theorussian mail orders